Skip to content

Bruiloft

Bruidsmake-up & bruidskapsel

Op zoek naar de mooiste bruidsmake-up & een bijpassend bruidskapsel? Onze professionele visagisten nemen je mee naar het perfecte plaatje. Jouw bruiloft wordt de mooiste dag van je leven! Dus voordat we aan de slag gaan leren we elkaar eerst beter kennen. Jij stuurt alvast foto’s op en een moodboard, zodat we een goed beeld krijgen van jouw wensen. Het maakt niet uit of je voor een natuurlijke look gaat of juist een complete makeover, wij gaan in alle gevallen voor perfectie. En nemen graag de tijd voor het allerbeste resultaat, startend met een proefsessie.

Proefsessie
We beginnen altijd met een proefsessie voordat je bruidsmake-up en het bruidskapsel op de dag zelf wordt aangebracht. Dit kan zowel bij jouw thuis of in een van onze studio’s. Waar jouw voorkeur naar uitgaat! In deze proefsessie spelen we verschillende kapsels, looks en kijken we wat het allerbeste past. 

Nieuwsgierig geworden? Of wil je eenmalig een proefsessie bruidsmake-up of bruidskapsel boeken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

De dag van de bruiloft

Tijd om te shinen! En om je vooral geen zorgen te maken over je bruidsmake-up, bruidskapsel en touch-ups. Het is een feestelijke dag waar je ultiem van wilt genieten. Daarom nemen wij de visagie uit handen, zodat jullie je helemaal kunnen focussen op elkaar en op de gasten. Ook de styling en make-up van de bruidsmeisjes en bruidsjongens kunnen we overnemen. En er is meer…

Entertainment
Naast ons specialisme in visagie en styling, zijn we ook geboren entertainers. We zorgen iedere keer weer voor unieke optredens, openingsdansen, acts, hosting, DJ’s en andere artiesten. Wil jij je bruiloft naar een next level tillen en hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je.

Bruiloft Extra's

De allermooiste bruidsfoto’s of een spectaculaire trouwfilm is bijna onmisbaar op zo’n memorabele dag. Het is er een om nooit meer te vergeten en dat wil je ook niet! Trouwfotografie is een kunst, want ieder moment is uniek en wil je het liefste herbeleven. Wij werken met professionele fotografen en filmmakers die precies weten op welk moment ze nodig zijn. Wil je liever alleen een dagdeel een fotograaf inhuren? Alleen een trouwfilm van het feest of juist alleen van de ceremonie? Het is allemaal bespreekbaar.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan of boek meteen!

ons Bruiloft aanbod

mannen make up workshop Breda,Tilburg,Roosendaal
ben jij overtuigd?
Visagie, Make-up en Workshops