Skip to content

glitter sisters

Glitter sisters
op je evenement

Wil je je evenement voorzien van een unieke dosis entertainment? Zoek niet verder en boek de Glitter Sisters! Gedurende een indrukwekkende periode van 3 uur creëren de Glitter Sisters een betoverende glitterstand om jouw gasten te laten schitteren.

Met een passie voor glitter en glamour, zijn de Glitter Sisters de ultieme keuze voor elk evenement dat een vleugje sprankeling nodig heeft. Onze professionele drag-artiesten hebben jarenlange ervaring en een ongeëvenaard gevoel voor stijl en flair. Ze zijn niet alleen entertainers, maar ook kunstenaars die met zorgvuldig geselecteerde glitters en make-up jouw gasten omtoveren tot stralende sterren.

Onze diensten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een ander speciaal moment viert, de Glitter Sisters zullen ervoor zorgen dat jouw gasten zich als een miljoen dollar voelen. Onze glitterstand is een interactieve ervaring waarbij je gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan glitters en make-up om hun look aan te passen.

Aanvullende informatie

Inclusief

2 Make-up artists in Drag
Glitters en benodigdheden

Prijs

Op aanvraag

Wil jij uniek entertainment

Play Video

Glitter & Glamour

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Dit is zeker mogelijk! We rekenen dan wel aanvullende kosten zoals reiskosten á €0,35 per kilometer 

Omdat ons aanbod voornamelijk maatwerk is hanteren we geen vaste prijzen. Je kan wel een offerte aanvragen

ben jij overtuigd?
Visagie, Make-up en Workshops