Skip to content

Opleidingen

OPLEIDING MAKE-UP ARTIST

Wil jij alle basistechnieken van make-up leren en deze toepassen in de praktijk? Of kun je wel een opfriscursus visagie gebruiken? Volg dan onze opleiding tot Make-Up Artist, om in een korte tijd veel te leren. Denk aan kennis over verschillende producten, kleuren, huidtypes, opmaaktechnieken, verzorging, touch-ups en meer.

Wat kun je verwachten? Je gaat voornamelijk zelf aan de slag en brengt wanneer nodig een model. Wij leren je alle benodigde vaardigheden, zodat je daarna je eigen unieke stijl kunt creëren. Een echte praktijk gerichte opleiding dus, met enthousiaste docenten. Uiteindelijk sluiten we de opleiding Make-Up Artist af met een super toffe foto shoot en dit vormt een eerste basis voor je portfolio.

OPLEIDING HAIRSTYLING

Wil jij een professionele haarstylist(e) worden? Volg dan de opleiding Hairstyling bij Make Up Sisters. Onze ervaren docenten leren je alles over verschillende stijlen, kapsels, complete looks en makeovers. 
 
Wat kun je verwachten? De opleiding Hairstyling is deels theorie en deels praktijk. Van kennis over producten tot je eigen stijl ontwikkelen. Wij leren je alle kneepjes van het vak en je ontvangt aan het eind een officieel certificaat. De  opleiding sluiten we af met een super toffe foto shoot en dit vormt een eerste basis voor je portfolio.

Drag Academy

Duik in de wereld van drag tijdens onze complete Drag Academy! Deze allround opleiding is voor iedereen die meer wilt weten over drag make-up en hairstyling. Van wimpers plakken tot de verzorging van wigs. In 16 weken ken je alle ins en outs van drag. Samen met professionele visagisten en geboren entertainers werken we naar een officieel certificaat. Daarna ben je helemaal klaargestoomd om met jouw talent aan de slag te gaan!

mannen make up workshop Breda,Tilburg,Roosendaal
ben jij overtuigd?
Visagie, Make-up en Workshops